Fausiaina o mines atamai i luga o le taualuga o le lalolagi, le lava o le okesene ae le o le leai o se naunautaiga, maualuga maualuga tulituliloaina o le maualuga!

Malina Atamai
Talu mai Mati 2021, Shougang Mining Beijing Soly Technology Co. Faatasi ai ma le sini o le "nofoaga e le'i vaaia, pulea malosi, pulega atamai ma le lelei o le taimi", fausia se lua matala matala mo Julong Polymetallic mine ma le "Smart Dispatching and Control System for Tatala Pit Trucks" e pei o le laina autu laina.me lelei", fausia se maina matala matala mo Julong Polymetallic mine ma le "Smart Dispatching and Control System for Open Pit Trucks" o le laina autu.

Fausiaina o mines atamai i luga o le taualuga o le lalolagi, le lava o le okesene ae le o le leai o se naunautaiga, maualuga maualuga tulituliloaina o le maualuga!(1)

Julong Polymetallic mine o loʻo i luga o le Qinghai-Tibet Plateau, ua taʻua o le "taualuga o le lalolagi", ma Shougang Soly suʻesuʻeina atoatoa le siosiomaga faʻafanua faʻapitoa.O le mamanu e aofia ai le poto masani o le sili atu i le 30 mines i le fale ma fafo.

O le leai o se okesene e le o le leai o se fa'anaunauga, maualuga maualuga tulituliloa maualuga!E ala i le galue malosi a le vaega o le poloketi, na fausia ai se nofoaga autu o le gaosiga o le maina atamai i le maualuga o le 4698m, o le 4G tuuto fesoʻotaʻiga uaealesi nofoaga autu na fausia i le maualuga o le 5500m, ma se faʻatonuga faʻatonuga pulega faʻapipiʻi faʻapipiʻiina le faʻatonuina, faʻagaioiga saogalemu. ma le mataʻituina o le gaosiga na fausia e faʻavae i luga o le talitonuga o le faʻamaopoopoina ma le faʻaleleia atili, faʻaogaina komepiuta, fesoʻotaʻiga faʻaonaponei, GPS + Beidou satelite faʻatulagaina ma isi tekinolosi i se faiga tuʻufaʻatasia.

Pulega atamai
Fa'alauiloa tulaga, malamalama-taimi o le nofoaga ma le tulaga o meafaigaluega, ma le fa'atonuina o le gaosiga ma le fa'atonuina i le taimi atoa.

Gaosia lelei
Otometi fetaui o loli ma suo, atamai optimization o auala, faaitiitia o felauaiga mamao, faaitiitia o le taumafaina malosi ma optimization o le gaosiga lelei.

Saogalemu avetaavale
Mata'ituina o le Cab + mata'ituina le faiga o le aveta'avale e le vaivai, lagona malosi o le mafaufau o le tagata fa'afoe, e puipuia ai le aveta'avale saogalemu.

O le maina atamai, ua oo mai le lumanai.Shougang mining Soly o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻe ma suʻesuʻe le fausiaina o mines atamai i vaega eseese, faʻasoa faʻatekinisi ausia ma atinaʻe maina i totonu ma fafo ma fatuina se vaitau atamai mo mines.


Taimi meli: Iuni-30-2022