Tau le faʻamaʻi, faʻamautinoa le alualu i luma, pipii i le pou ma faʻaalia le tiute

O le 280 tulaga o Shangqing Mine i Jilin Tonggang Slate Mining na tapunia ia Aokuso.I le avea ai o se tulaga talafeagai mo le toe amataina o le gaosiga, o le poloketi eletise eletise e le faʻaaogaina e matua fufusi lava.O le Slate Mining Company ma le Tonggang Group o lo'o fa'atauaina tele lenei poloketi, ma e maualuga tele le mamafa o le poloketi.O sui o le Matagaluega o Poloketi na faʻavaeina ia Aokuso, ona faʻataunuʻuina lea o meafaigaluega, faʻapipiʻiina ma faʻatonuina, ma faʻauʻu ai loa i le masina o Novema, lea na aloaia e le Pule ma le pulega faʻalavelave faʻafuaseʻi a le itumalo ma le itumalo.Ole fa'agaioiga sologa lelei ole poloketi e mafai ona fa'amautinoa fa'afetai ile fa'atulagaina lelei ile taimi o le fausiaina ma le fa'atonuina.
ata1
1. Fa'amautinoaga taimi fa'agaioiga: o le gafatia o felauaiga o le pa'u fesoasoani a Shangqing Mine e mativa, ma sili atu i le 100 tagata faigaluega e alu i lalo i le vaieli i aso uma.Ina ia fa'avavevave le fa'agasolo o le poloketi ma fa'aleleia atili le fa'atinoina o galuega, e mulimulita'i sui o le Matagaluega o Poloketi i le sifi muamua o le pa e alu i lalo o le vaieli i aso uma, ma taumafai e fa'apu'upu'u le taimi fa'atali mo le pa.
2. Fa'atulaga talafeagai le fuafuaga: fa'atulaga se vaega WeChat mo le fa'atonuina o galuega ma tagata faufale i le taimi muamua, ma o le a fa'amaopoopo e le pule o le poloketi i se auala autasi.O aoauli po o afiafi uma, faatulaga le fuafuaga o galuega mo le aso e sosoo ai i luma atu ma auina atu i le vaega WeChat, ma o le iunite faufale o le a faʻafesoʻotaʻi tutusa i le taeao fonotaga o le aso e sosoo ai e faʻateleina ai le lelei o galuega, ma fefaʻasoaaʻi galuega i aso taitasi anotusi.
ata2
3. Malosi maualuga o galuega fa'aletino: o le mamao o le 280 fa'agaoioia auala fa'ata'amilo e umi tele, ma e mana'omia le 1 itula e toe fo'i ai ma toe fo'i mai le potu locomotive.E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi le locomotive, e tusa ma le 15000 laʻasaga e toe foʻi atu ai ma mai i tunnel taʻitasi, ma o tagata uma e ofuina ni seevae timu i lalo o le eleele.
ata3
4. Fa'amatalaga fa'apitoa: I le amataga o le fa'atulagaina o le poloketi, na feagai ai tekinisia ma fa'afitauli tau feso'ota'iga ma le ABB frequency converter.Ina ia ausia le avetaʻavale e aunoa ma se taʻavale a le locomotive eletise i se taimi vave e mafai ai, na ave e le faʻatonu faʻatekinisi o le poloketi se seti o mea faʻaliliu taimi mai se taʻavale tuʻu, ave i le fale, alu ifo i lalo i le vaieli mo le faʻatonuina i le aso, ma toe foʻi i le le fale mo le faʻaauauina o le faʻatonuina i le po.O le su'ega na tumau seia oo i le 2 i le taeao i aso uma.Ina ua mavae aso e fitu ma po o taumafaiga, na iu lava ina foia lenei faafitauli tele, I lenei vaitaimi, o le taimi masani moe i aso taitasi e 5 itula.
5. Avea le poloketi e pei o le fale: o le taʻitaʻi o le poloketi na siitia saʻo mai Inner Mongolia i Baishan i le amataga o Iulai e faʻatautaia le poloketi eletise eletise i lalo o le Shangqing Mine o Tonggang Slate Mining seia oʻo i le amataga o Tesema, ma toe foi i lona tulaga pe a maeʻa se e tolu aso malolo i le taimi o le National Day.
6. Sifi pito maualuga: I le taimi muamua o le fa'atulagaina o nofoaga autu, o le locomotive e masani ona mau ma motusia i le taimi o le ta'avale.O le Slate Mining Company e fa'atauaina tele i ai, ma o le Tonggang Group e auina atu ni tomai fa'apitoa e to'atolu i le matagaluega o galuega e tu'uina atu fesoasoani.Ina ia le afaina ai le gaosiga, na filifili le Matagaluega o Poloketi e faʻaoga le taimi e le faʻaaogaina mai le 0:00 i le 8:00 i le po e faʻasaʻo ai le tulaga o le antenna o le nofoaga autu.Ina ua maeʻa le 4 aso ma po o taumafaiga, na iu lava ina foia le faʻafitauli o le faʻaogaina o faailoilo, ma 3 tagata tomai faapitoa o Tonggang na manuia foi ona o ese mai le nofoaga o le Matagaluega o Poloketi.
7. Matou te le fefefe i faigata ma galulue faatasi: o le taimi o le aoauli pe a uma ona alu i lalo o le vaieli e le mafai ona mautinoa.O le vevela i totonu o le vaieli e maualalo, ma e leai ni masini faʻavevela microwave.E na o falaoa, susu ma isi mea'ai e aumai i le taeao e fafaga ai lo tatou fia'ai.O nisi taimi matou te o ai i luga o le vaieli ma le manava gaogao seia oo i le 15:00.E lei faitio sui o le Matagaluega o Poloketi e uiga i le leaga o le siosiomaga i luga o le nofoaga, ma na faaalia e tagata uma le agaga o le au ma se uiga lelei ma maualuga.
8. I le feagai ai ma le tulaga o le faʻamaʻi, matou te galulue faʻatasi: i le ogatotonu o Novema, o le faʻamaʻi tulaga i Baishan City sa ogaoga, ma e masani ona matou fesoʻotaʻi ma Shangqing Mine e faʻatino lelei le faʻamaʻi puipuia ma le puleaina o faiga faʻavae.I le 6:00 i le taeao i le aso 29 o Novema, na tuʻuina atu ai e le Baishan Epidemic Prevention and Control Office le faʻatonutonuina o le taulaga.Na vave ona matou fesoʻotaʻi ma Shangqing Mine ma faʻatulagaina tagata faigaluega e ave meafale i totonu o le fale gaosi oloa ina ia mautinoa le alualu i luma o le poloketi.
ata4
I le taimi o le faʻamaʻi, na matou molimauina le tuʻufaʻatasia atoa ma le faʻatinoina o le kamupani ma le talitonuga maumaututu ma le faʻamaoni o tagata eliina taʻitasi.Ou te talitonu o le galulue faatasi o le aufaigaluega uma, o le a foia uma faigata ma o le a foia uma faigata.O i latou o loʻo pipii atu i le faʻamaʻi tulaga o loʻo faʻataunuʻuina tiute a tagata maina i a latou lava gaioiga faʻatino,


Taimi meli: Tes-27-2022