Na manumalo Soly i le faailoga muamua o le "China Nonferrous Metals Industry Science and Technology Award"

O le poloketi e patino i le fanua o le inisinia mining, ma o le iunite lagolago o le NFC Africa Mining Co., Ltd. O le faʻamoemoe o le poloketi o le foia lea o le faʻafitauli o le saogalemu, lelei ma le tamaoaiga toe faʻaleleia o punaoa i lalo o le tulaga o le tuʻimomomo lemu i totonu. Chambishi Copper Mine e ala i numera ma faʻamatalaga tekonolosi.

O le faʻamoemoe i tulaga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa a le vaega i sisifo o Chambishi Copper Mine, o le poloketi e taulaʻi atu i tekinolosi faʻamatalaga ma taulaʻi i amioga a le tagata, lelei meafaigaluega ma le tulaga o foliga faigaluega.Faʻavae i luga o le TOC faʻatapulaʻaina manatu ma le 5M1E suʻesuʻega metotia, o le poloketi na suʻesuʻeina faʻapitoa faʻafitauli autu o loʻo faʻatapulaʻaina ai le gaosiga o le mining i lalo o le Chambishi Copper Mine, faʻatulagaina le fausaga faʻavae o le gaosiga o le gaosiga ma le pulea o faʻamatalaga faʻamatalaga talafeagai mo le gaosiga o uiga o Chambishi Copper Mine, fa'atūina le fa'atonuga o fa'amatalaga fa'amatalaga muamua a Zambia ma fa'atonu le fa'atonuga ma faiga, ma iloa ai le tu'ufa'atasia o se seti o faiga i luga o fa'avae ma tele subsystems;Faʻavae i luga o le MES system, faʻamoemoe i le faʻalapotopotoga fou o le gaosiga o Chambishi Copper Mine, o le MES APP mo le gaosiga o le pulega ma le faʻatonutonuina ua atiaʻe e ala i le faʻaogaina atoatoa o tekonolosi ma faʻamatalaga tekonolosi, faʻalauteleina le pulega ma le puleaina o 'ie i le gaosiga o le iuga. , ma le iloaina o le taimi moni, lelei ma manino pulega o le faagasologa o le gaosiga.

O le iloiloga o taunuʻuga o le poloketi ua oʻo atu i le tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo, lea e taua tele mo le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o tekonolosi faʻaogaina mo le faʻafefeteina o le orebodies malepelepe.

O galuega su'esu'e e tu'ufa'atasia fa'atasi ma le fa'ata'ita'iga o le gaosiga o maina, ma o taunu'uga ua fa'aliliuina e avea ma malosiaga fa'atosina i le taimi nei, fa'atasi ai ma fa'amanuiaga fa'aagafesootai, tamaoaiga ma le si'osi'omaga.


Taimi meli: Nov-15-2022